Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Konyada 6 Kişi Öldü : Konya Yolundaki Kazada 1 Kişi Öldü. 4 Kişi Yaralandı _ Kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından düzenlenen silahlı saldırıda aralarında kadınlarında bulunduğu aynı aileden 7 kişi hayatını kaybetti.

Konyada 6 Kişi Öldü : Konya Yolundaki Kazada 1 Kişi Öldü. 4 Kişi Yaralandı _ Kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından düzenlenen silahlı saldırıda aralarında kadınlarında bulunduğu aynı aileden 7 kişi hayatını kaybetti.. Kaza, konya'nın yunak ilçesi ankara karayolu üzeri birimler dörtyol mevkisindeki kavşakta meydana geldi. Konya'da uyuşturucu operasyonunda 1 şüpheli tutuklandı. Konya'da, bir eve düzenlenen silahlı saldırıda 6 kişi yaşamını yitirdi, evde de ateşe verildi. Kaza, konya'nın yunak ilçesi ankara karayolu üzeri birimler dörtyol mevkisindeki kavşakta meydana geldi. İşçileri taşıyan minibüs ile tır çarpıştı.

Bir minibüsle bir otomobilin çarpıştıpğı kazada, 6 kişi yaşamını yitirirdi, 2 kişi de yaralandı. Kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından düzenlenen silahlı saldırıda aralarında. Kadıgil sütlü, partisinden istifa ederek türkiye i̇şçi partisi'ne katıldısurvivor'da finale kalan 2 kişi belli oldu? Olay, saat 18.50 sıralarında merkez meram ilçesi hasanköy mahallesi özşahin sokak'ta meydana geldi. Kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından düzenlenen silahlı saldırıda aralarında kadınlarında olduğu 6 kişi hayatını kaybetti.

Konya'da tekel bayisine silahlı saldırı: Bir kişi öldü - A ...
Konya'da tekel bayisine silahlı saldırı: Bir kişi öldü - A ... from iaahbr.tmgrup.com.tr
Olay, saat 18.50 sıralarında merkez meram ilçesi hasanköy mahallesi özşahin sokak'ta meydana geldi. + konya'nın kulu ilçesinde hafif ticari aracın semazenleri taşıyan minibüsle çarpışması sonucu 8 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi yaralandı. Aa'nın haberine göre, merkez meram ilçesi hasanköy mahallesi enbiya sokak'ta bir evde 6 kişinin ölü bulunduğu ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Saldırının ardından ev ateşe verildi. Kaza yerinde güvenlik önlemleri alınırken, yaralılar çevredeki hastanelere kaldırıldı. Konya meram'da bir eve giren silahlı kişiler, evde bulunan aynı aileden 7 kişiyi öldürdü. Çarpışmanın şiddetiyle minibüs hurdaya dönerken, tır da. Ateşe verilen ev ise itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kısa sürede söndürüldü.

Aa'nın haberine göre, merkez meram ilçesi hasanköy mahallesi enbiya sokak'ta bir evde 6 kişinin ölü bulunduğu ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi.

Kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından düzenlenen silahlı saldırıda aralarında. Kazada ilk belirlemelere göre devrilen otobüste bulunan 6 kişi öldü ve her iki otobüste bulunan yolculardan 24 kişi yaralandı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. Ahırlı ilçesinden hasta getiren ambulans karşı yönden gelen araçlar çarpıştı. Olay, saat 18.50 sıralarında merkez meram ilçesi hasanköy mahallesi özşahin sokak'ta meydana geldi. Katil zanlılarının katliam sonrası evi ateşe verdiği olayda katliam evinden ilk görüntüler geldi. Saldırının ardından ev ateşe verildi. Edinilen bilgiye göre, tarım işçilerini taşıyan kazada, minibüs hurdaya dönerken, tır devrildi. Kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından düzenlenen silahlı saldırıda aralarında kadınlarında. Edinilen bilgiye göre, konya yönüne seyir halinde olan abdullah ünal idaresindeki 42 ks 462 plakalı otomobil. Kazada ilk belirlemelere göre 6 kişi öldü. Konya tarımsal üretim değerinde türkiye birincisi oldu. Saldırının ardından ev ateşe verildi.

Konya'da, bir eve düzenlenen silahlı saldırıda 6 kişi yaşamını yitirdi, evde de ateşe verildi. Kaçak kazı yapan diğer 5 kişi, jandarma ekiplerince gözaltına alındı. Konya'da dün gece meydana gelen tren kazasında ölen 6 kişinin kimlikleri belli oldu. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. Konya'nın yunak ilçesinde tarım işçilerini taşıyan minibüs ile tırın çarpışması sonucu ilk belirlemelere göre 6 kişi öldü, çok sayıda kişi yaralandı.

Konya'da feci kaza: 2'si Uzman Onbaşı 3 kişi öldü | NTV
Konya'da feci kaza: 2'si Uzman Onbaşı 3 kişi öldü | NTV from cdn1.ntv.com.tr
Konya'da aralarında 2009 yılından bu yana 'kedi' nedeniyle husumet bulunan aileler arasındaki kavgada 7 kişi silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Konya'nın yunak ilçesinde tarım işçilerini taşıyan minibüs ile tırın çarpışması sonucu ilk belirlemelere göre 6 kişi öldü, çok sayıda kişi yaralandı. Konya'da, görevden dönen ambulans ile otomobilin çarpışması meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 1'i ağır 6 kişi yaralandı. Kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından düzenlenen silahlı saldırıda. Olay, saat 18.50 sıralarında merkez meram ilçesi hasanköy mahallesi enbiya sokak'ta meydana geldi. Kaza, konya'nın yunak ilçesi ankara karayolu üzeri birimler dörtyol mevkisindeki kavşakta meydana geldi. Konya'nın güneysınır ilçesinde iki aracın çarpıştığı kazada 6 kişi hayatını kaybederken 2 kişi yaralandı. Kazada ilk belirlemelere göre devrilen otobüste bulunan 6 kişi öldü ve her iki otobüste bulunan yolculardan 24 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, konya yönüne seyir halinde olan abdullah ünal idaresindeki 42 ks 462 plakalı otomobil.

Saldırının ardından ev ateşe verildi. Konya'nın akören ilçesinde otomobilin traktörle çarpışması sonucu 1 kişi öldü, 6 kişi yaralandı. 6 ki̇şi̇ öldü, 12 ki̇şi̇ yaralandiyunak belediye başkanı abdullah emre demirhan, yunak hayatını kaybeden vatandaşlarımıza baş sağlığı diliyorum.dedi. Konya'da bir evde 6 kişi ölü bulundu. Saldırının ardından ev de ateşe verildi. Kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından düzenlenen saldırıda aralarında. Konya'nın meram ilçesinde bir meskene giren silahlı bireyler 7 kişiyi kurşun yağmuruna tutup öldürdü. Konya'da bir eve yönelik silahlı saldırıda aralarında kadınların da olduğu 6 kişi öldü. 26 june at 05:53 ·. Ateşe verilen ev ise itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kısa sürede söndürüldü. Saldırının ardından ev ateşe verildi. Konya ilgın'a 10 km uzaklıkta korkunç bir kaza meydana geldi. Polis olayla ilgili mahalle sakinlerinin ifadesine başvururken, cinayetleri işleyen şahısların yakalanması için çalışma başlatıldı.

Olay, saat 18.50 sıralarında merkez meram ilçesi hasanköy mahallesi enbiya sokak'ta meydana geldi. Konya'nın akören ilçesinde otomobilin traktörle çarpışması sonucu 1 kişi öldü, 6 kişi yaralandı. Konya ilgın'a 10 km uzaklıkta korkunç bir kaza meydana geldi. Konya meram'da bir eve giren silahlı kişiler, evde bulunan aynı aileden 7 kişiyi öldürdü. Çarpışmanın şiddetiyle minibüs hurdaya dönerken, tır da.

Konya'da 100 kişi kazalarda öldü!
Konya'da 100 kişi kazalarda öldü! from d.merhabahaber.com
Konya tarımsal üretim değerinde türkiye birincisi oldu. Kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından düzenlenen silahlı saldırıda aralarında kadınlarında olduğu 6 kişi hayatını kaybetti. Konya'nın akören ilçesinde otomobilin traktörle çarpışması sonucu 1 kişi öldü, 6 kişi yaralandı. Ateşe verilen ev ise itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kısa sürede söndürüldü. Konya'da bir evde 6 kişi ölü bulundu. Konya'da pazar gecesi ortalığı birbirine katan sürücünün cezası belli oldu. Kaçak kazı yapan diğer 5 kişi, jandarma ekiplerince gözaltına alındı. Kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından düzenlenen saldırıda aralarında.

Saldırı, saat 18.50 sıralarında meram ilçesine bağlı hasanköy mahallesi'nde yaşandı.

Konya meram'da bir eve giren silahlı kişiler, evde bulunan aynı aileden 7 kişiyi öldürdü. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. Konya tarımsal üretim değerinde türkiye birincisi oldu. Polis olayla ilgili mahalle sakinlerinin ifadesine başvururken, cinayetleri işleyen şahısların yakalanması için çalışma başlatıldı. Konya'da bir evde 6 kişi ölü bulundu. Edinilen bilgiye göre, şanlıurfalı tarım işçilerini taşıyan sürücüleri belirlemeyen 14 m 0891 plakalı minibüs ile 42 p 0171 plakalı tır çarpıştı. Konya'nın meram ilçesinde bir meskene giren silahlı bireyler 7 kişiyi kurşun yağmuruna tutup öldürdü. Olay, saat 18.50 sıralarında merkez meram ilçesi hasanköy mahallesi özşahin sokak'ta meydana geldi. Konya'da bir eve yönelik silahlı saldırıda aralarında kadınların da olduğu 6 kişi öldü. Kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından düzenlenen silahlı saldırıda aralarında kadınlarında. Saldırı, saat 18.50 sıralarında meram ilçesine bağlı hasanköy mahallesi'nde yaşandı. Konya ilgın'a 10 km uzaklıkta korkunç bir kaza meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, konya yönüne seyir halinde olan abdullah ünal idaresindeki 42 ks 462 plakalı otomobil.